Muskarin kevättiedote 2024

MUSKARIN KEVÄTUUTISET 2024                   

 

Aurinkoista ja kaunista kevään odotusta teille kaikille. Lukukauden päätös alkaa lähestyä, joten seuraavaan tiedotteeseen olen koonnut infoa kevään viimeisten viikkojen tapahtumista.

KEVÄTJUHLA

Kevätjuhlat ovat sunnuntaina 19.5.2023 konservatorion Pyynikkisalissa. Vietämme kolmet samanlaiset juhlat, joissa esiintyvät kaikkien toimipisteiden muskarilaiset ja musikanttiryhmät.

Kevätjuhlissa lapset istuvat kuorotelineillä katsomosta katsottuna ikäjärjestyksessä vasemmalta oikealle, jotta esiintyjäryhmien vaihtaminen sujuisi helposti ja nopeasti. Vasemmalla 4-vuotiaat, keskellä 5-vuotiaat ja oikeassa reunassa 6-8 -vuotiaat. Ensimmäisellä askelmalla 3-4 -vuotiaat vierekkäin.  Oman esityksensä jälkeen pääsevät 3-4 -vuotiaat istumaan vanhempiensa luokse katsomoon.

Juhliin ryhmämme jakaantuvat seuraavasti:

JUHLA 1

klo 9.30 alkavaan juhlaan tulevat:

 

JUHLA 2

klo 11.00 alkavaan juhlaan tulevat:

JUHLA 3

klo 12.30 alkavaan juhlaan tulevat:

                                                                                                          

Teemana kevätjuhlassamme on värit

Sen kummempaa ohjeistusta emme vaatetukseen anna, mutta olisi ihastuttavaa, jos lapsilla olisi jotain värikästä päällänsä. 

 

Huom! Ilmoitathan opettajalle, jos lapsi ei pääse osallistumaan kevätjuhlaan. Lapsen poissaolo saattaa vaikuttaa tunneilla harjoiteltuihin esityksiin ja opettajan olisi hyvä tietää, jos ohjelmanumeroihin täytyy tehdä muutoksia poissaolojen takia.

Tulettehan juhliin ajoissa, että ehdimme laittamaan lapset oikeille paikoille istumaan!

 

Jos muskarin jatkoilmoittautuminen jäi tekemättä, niin kannattaa olla yhteydessä opintotoimistoon ([email protected]) tai ilmoittaa lapsi ryhmään, kun uusien muskarilaisten hakuaika alkaa.

 

 

 

Tervetuloa kevätjuhliimme! Myös sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita!

 

Aurinkoista kevättä!

                                                                                                                                                        

T: Marika Järvinen p. 050 –311 6426 ja kaikki muskariopet